070 321 72 17
Naar overzicht

Afdeling OncoService per 1 februari 2023 over naar HMC

De NZa heeft officieel goedkeuring gegeven aan de Overgang van Onderneming van OncoService. Door deze Overgang van Onderneming zijn alle medewerkers die werkzaam waren binnen de afdeling OncoService van AHZ per  1 februari 2023, van rechtswege over gegaan naar HMC. Voor deze medewerkers zal er niet veel veranderen, omdat zij al werkzaam waren binnen HMC.

De afdeling OncoService is verantwoordelijk voor het ‘voor toediening gereed maken’ van medicatie voor oncologiepatiënten. De twaalf collega’s van deze afdeling werken al jaren nauw samen met HMC op de locatie Antoniushove. Zij werken ook voor patiënten van de dagbehandeling in Bronovo.

Afdeling Oncologie HMC

Patiënten met kanker worden behandeld binnen de afdeling Oncologie van het HMC. Hier werken alle gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen nauw samen, vinden onderzoeken plaats en is het radiotherapiecentrum waar patiënten terecht kunnen die het advies hebben gekregen zich te laten bestralen. De overgang van onderneming van OncoService sluit dan ook naadloos aan bij de gespecialiseerde werkzaamheden binnen deze afdeling.

 

HMC