070 321 72 17

Werken bij AHZ

Apotheek Haagse Ziekenhuizen heeft ruim 300 medewerkers. Meer dan de helft van die medewerkers is werkzaam in de ziekenhuisapotheken van de aangesloten ziekenhuizen; het HagaZiekenhuis, HMC (Haaglanden Medisch Centrum) en het LangeLand Ziekenhuis. De overige medewerkers zijn werkzaam in de centrale apotheek welke zich bevindt op het complex van het HagaZiekenhuis in Den Haag (locatie Leyweg). In de centrale apotheek zijn gevestigd:

  • Het bestuur
  • De afdelingen: Individuele bereidingen, Voorraadbereidingen, Laboratorium en Inkoop & Logistiek
  • De ondersteunende diensten: Bestuurssecretariaat, Finance & Control, Personeel & Organisatie, Communicatie, Quality Assurance, ICT en gebouwbeheer.
Bekijk vacatures
AHZ als werkgever

AHZ als werkgever

Naast een salaris volgens de CAO-Ziekenhuizen en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn biedt AHZ u onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: mogelijkheid tot uitruil van tijd- en geldbronnen tegen diverse fiscaal aantrekkelijke doelen waaronder een fiets, contributie vakbond en beroepsvereniging.

Opleiding tot apothekersassistent

Interesse in de opleiding tot apothekersassistent? Meer informatie kunt u vinden via de website Werk in de apotheek. AHZ heeft ieder jaar enkele BBL (werkend leren)-plaatsen beschikbaar. Hierop kunnen kandidaten ook solliciteren.

AHZ is een unieke uitdagende werkplek achter de duinen. Bekijk vacatures