070 321 72 17

Werken bij AHZ

AHZ levert een totaalpakket aan specialistisch-farmaceutische zorg aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen in de regio. Ook leveren we hoogwaardige farmaceutische dienstverlening aan diverse afnemers door heel Nederland.

Sinds 1 januari 2019 zijn onze ziekenhuisapotheken onderdeel van de Haagse ziekenhuizen zelf. De overdracht van de afdelingen Klinische Farmacie geeft AHZ de ruimte om zich verder te specialiseren en zich te concentreren op voorraad- en individuele bereidingen, het uitvoeren van laboratoriumonderzoeken en de inkoop & logistiek van geneesmiddelen. Innovatie staat weer hoog op onze agenda.

Bekijk vacatures
AHZ als werkgever

AHZ als werkgever

Naast een salaris volgens de CAO-Ziekenhuizen en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn biedt AHZ u onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: mogelijkheid tot uitruil van tijd- en geldbronnen tegen diverse fiscaal aantrekkelijke doelen waaronder een fiets, contributie vakbond en beroepsvereniging.
Geen dag is hetzelfde door een hoop diversiteit op de afdeling. Andjani Sitaram Apothekersassistent productie Bekijk vacatures