070 321 72 17

Werken bij AHZ

Als kenniscentrum en netwerkorganisatie hebben wij een heldere kijk op ons vakgebied en op de behoefte vanuit de zorg voor de patiënt.

Farmaceutische zorg

Binnen de farmaceutische zorg anticiperen wij op wensen van onze klanten en ontwikkelingen binnen het zorglandschap. Dit doen we door het bereiden en analyseren van geneesmiddelen – individueel en op voorraad; het aanbieden van Therapeutic Drug Monitoring (TDM) en advies, en het ontzorgen van onze klanten door inkoop en distributie van geneesmiddelen. Vanuit onze kennis en ervaring werken wij samen aan de beste farmaceutische zorg van vandaag én morgen. Als ondertekenaar van de Green Deal doen we dat vanuit een duurzame ambitie.

Bekijk vacatures
AHZ als werkgever

AHZ als werkgever

Naast een salaris volgens de CAO-Ziekenhuizen en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn biedt AHZ u onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: mogelijkheid tot uitruil van tijd- en geldbronnen tegen diverse fiscaal aantrekkelijke doelen waaronder een fiets, contributie vakbond en beroepsvereniging.
Geen dag is hetzelfde door een hoop diversiteit op de afdeling. Andjani Sitaram Apothekersassistent productie Bekijk vacatures